A Desszert.Dekor.hu honlap sütiket (Cookie-kat) használ annak érdekében, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabott ajánlatokat nyújthassunk az Ön számára. Az oldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
950 Ft
855 Ft
10%
Az akció időtartama: 2021. 11. 25. - 2021. 11. 29.
Menny.:db
Termék címkék:
ételfesték kedvencek

Fractal ételfesték gél 30 g - türkiz

950 Ft
855 Ft
10%
Az akció időtartama: 2021. 11. 25. - 2021. 11. 29.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Cikkszám: 12141029
Gyártó: Fractal Colors
Átlagos értékelés: 3
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Várható szállítás: 2021. december 01.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Gél állagú ételszínezék otthoni vagy professzionális használatra.

Fő felhasználási módok:

    Alkalmazásával könnyen lehet színezni marcipánt, fondantot, krémeket és tésztákat egyaránt.
    Nagy koncentráltságának köszönhetően rendkívül kiadós.
    A praktikus tubusos kiszerelés miatt használata nagyon egyszerű, csak csöppenteni kell a kívánt anyagra, majd alaposan eldolgozni.

Élelmiszer adalékanyagként használható, nem közvetlen fogyasztásra szánt termék!

Összetevők: glicerin E422, propilénglikol E1520, sűrítőanyag (szilícium-dioxid E551), színezék (brillant blue FCF E133, kinolinsárga E104*).

Minőségét gyártástól számított 3 évig megőrzi.

Túlzott adagolás esetén *Gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Szín barack/peach
Állag gél
Kiszerelés 30 g tubusban
Összetevők glicerin E422, propilénglikol E1520, sűrítőanyag (szilícium-dioxid E551), színezék (brillant blue FCF E133, kinolinsárga E104*). *A gyermekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat! Önmagában nem fogyasztható!
Tárolás fénytől védve
Adagolás édességek max. 2 g/kg; bevonók max 3,5 g/kg.
Gyártja Fractal Colors Kft. 2141 Csömör, Erkel Ferenc u. 26/A/1.
Származási hely Magyarország

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2021. 11. 17. -
2021. 11. 14. -
Kiválló a termék!
2021. 09. 19. -