Leírás és Paraméterek
Ha Glutén, tej és tojás nélküli kenyeret szeretnél készíteni, akkor a Mester Gluténmentes kenyérliszt jó választás.
Felhasználási javaslat 40 dkg-os kenyér készítéséhez: 1 dl tejben vagy vízben felfuttatunk fél csomag friss élesztőt, 1 mokkáskanál cukorral. 25 dkg kenyérlisztet, 2,5 dkg margarint, 1 tojást, 1,5 dl langyos vizet simára keverünk. Margarinnal kikent őzgerinc formába öntjük, kb. 30 percig kelesztjük és előmelegített sütőben 200 Celsius fokon kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. Ha a sütőben vizet párologtatunk, magasabb lesz a kenyér.
Fogyasztható gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes diétában.
Allergént NEM tartalmaz!
Összetevők: Rizsliszt, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, kölesliszt, sűrítőanyag (guárgumi), só.
Felhasználható: Csomagoláson jelzett időpontig
Tárolás: Száraz, hűvös helye, fénytől védve
Kiszerelés | 500 g |
Összetevők | Rizsliszt, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, kölesliszt, sűrítőanyag (guárgumi), só. |
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 1543 kJ ( 367 kcal) |
Fehérje | 2,4 g |
Szénhidrát | 87,5 g |
Amelyből cukrok | 0 g |
-Ebből fruktóz | 0 g |
-Ebből poliolok | 0 g |
Összes zsír | 1 g |
Telített zsír | 0,4 g |
Rost | 1 g |
Só | 1 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.